Sälja skog

Vill du sälja skog?

Är det dags att sälja skog? Vare sig det gäller slutavverkning eller gallring kan ni vara säkra på att få en god service genom hela affären.

Har ni er fastighet norr om Nydala kontaktar ni Joakim Karlsson, ligger den söder om Nydala, kontaktar ni Andreas Eriksson. 

Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans går över de/det område som ni tänkt att avverka eller gallra. Därefter sänder vi över ett förslag som ni får ta ställning till. Ni har samma kontaktperson i form av någon av våra inköpare genom hela processen, från kontrakt till redovisning av objektet.

Vi tar hand om hela processen när du ska sälja din skog

Vi köper slutavverkning i två olika former, antingen avverkningsuppdrag eller rotpost. Gallring är uteslutande avverkningsuppdrag, där vi tar hand om hela processen, från kontrakt, avverkningsplanering, avverkning, transport in till industri.

Tre certifierade avverkningslag

Vi har tre avverkningslag som alla är certifierade och kvalitetssäkrade. De har lång erfarenhet av sitt yrke och samt god lokalkännedom.

 

Kontakta inköpare för mer information

Vi söker folk!

Intresserad av att jobba på Nydala Trävaru? I så fall är ni mer än välkomna att skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss så fort vi får möjlighet.